Daar ga ik weer
7 april 2025 - Siddeburen, Nederland
Goedemorgen beste lezers,
Zoals in de titel al is te lezen ga ik weer naar Suriname.
1Mei vertrek ik weer voor een maand naar Suriname. Ik ga bewust in de maand mei terug omdat ze 25 mei verkiezingen hebben en zoals jullie misschien weten is politiek een van mijn hobby,s. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe de verkiezingen gaan in Suriname en wat ik er van zal merken daar.
Zoals altijd zal ik jullie weer op de hoogte houden van mijn werkzaamheden en belevenissen daar.
Natuurlijk wil ik ook deze keer niet met lege handen ( koffer:)) aankomen. Ik heb gevraagd bij Huize Betheljada wat ze dringend nodig hebben en ze hebben in ieder geval een saturatiemeter nodig en thermometers en verder zal ik daar kijken wat er nog meer nodig is.
Nu is natuurlijk mijn vraag of jullie weer een kleinigheid willen doneren zodat ik in ieder geval dit voor ze kan kopen.
Tevens ben ik nog steeds op zoek naar zomerkleding voor een meisje maat 133/140 en goed werkende mobiele telefoons zijn ook nog steeds welkom.
Tot zover voor nu mijn bericht en vanaf 1 mei zal ik weer nieuwe verhalen posten.

Sterkte met de voorbereidingen en veel politiek plezier daar! (kun je hier ook hebben hoor!)